Tetprojepazarı12 Başvuruları Başladı!

Tetprojepazarı12 Başvuruları Başladı!

 

 

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET), ülkemizde sektörün ilk ve tek ihracatçı birliği olarak T.C. Ticaret Bakanlığı’nın koordinasyonu altında kar amacı gütmeksizin hizmet vermektedir. Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından son 11 yıldız düzenlenen TET Proje Pazarı etkinliği ile Elektrik, Elektronik ve Bilişim alanındaki projelere destek olunmakta ve bu kapsamda söz konusu etkinliklerde sektördeki Startup, yatırımcı ve ihracatçı ekosistemlerinin önemli temsilcileri bir araya gelerek, girişimciler kendilerini tanıtma, yatırım çekme ve ücretsiz para ödüllü yarışmalara katılım sağlama fırsatı bulmaktadır.

TET Proje Pazarı etkinliğinde paydaş olarak yer alan ülkemizin en büyük yatırım ağları ve Teknokentleri etkinliğe katılarak projeleri değerlendirmekte ve çeşitli destekler sağlamaktadır. Etkinliğin paydaşları arasında; Borsa İstanbul Özel Pazar, Yıldız Ventures, Boğaziçi Ventures, Eczacıbaşı Momentum, Keiretsu Forum Türkiye, Amazon Web Services, ODTÜ Teknokent, İTÜ Arı Teknokent, Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi gibi alanında etkin ve yetkin birçok kurum, kuruluş bulunmaktadır.

Bu yıl 12.’si 12-13 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek TET Proje Pazarı Etkinliği’nin başvuruları alınmaya başlamış olup, son başvuru tarihi 6 Kasım 2023’tür.

 

Kategoriler ve Ödüller:


- Çevre Uygulamaları (Birincilik: 100 bin TL, Mansiyon: 20 bin TL)


- Enerji Uygulamaları (Birincilik: 100 bin TL, Mansiyon: 20 bin TL)


- Sağlık Uygulamaları (Birincilik: 100 bin TL, Mansiyon: 20 bin TL)


- Diğer Uygulamalar (Birincilik: 100 bin TL, Mansiyon: 20 bin TL)

 

Son başvuru tarihi: 6 Kasım 2023

 

Detaylı bilgi www.tetprojepazari.org adresinde bulunmaktadır.