3. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Yarışması

3. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Yarışması

3. ULUSAL SANAYİ ODAKLI AR-GE VE İNOVASYON YARIŞMASI BAŞVURULARI 01.12.2022'DE BAŞLADI!

 

PROJE YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI


 

1. Ar-Ge İnovasyon Proje Yarışması’na katılım ücretsizdir.
2. Her kişi 1 proje ile başvurabilir.
3. Proje önerileri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenen kategoriler kapsamında değerlendirilecektir. Etkinlik kapsamında belirlenen kategoriler;
*Tarım, Kimya, Gıda, Sağlık, Tekstil , Savunma , İnşaat , Yeşil Teknolojiler
*Enerji, Makine, Elektrik- Elektronik, Bilgisayar Teknolojileri, Tıp Teknolojileri,Dijitalleşme
4. Proje önerisinin yanlış kategoriye kaydedilmesi halinde, proje değerlendirme dışı kalacaktır. Kayıt esnasında yapılan hatalardan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
5. AOSB Sanayi Odaklı Proje Yarışması Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Etkinliğine; ( Lisans Öğrenci, Lisans Mezun/ Lisansüstü Öğrenci , Akademisyen / Lisasnüstü Mezun ) katılım sağlayabilir.
6. AOSB Sanayi Odaklı Ar-Ge İnovasyon Proje Yarışması Etkinliğini düzenleyen ve finanse eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüdür. Bölge Müdürlüğü Adana OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Etkinliğinde sergilenen tüm proje önerilerini yayımlamak, arşivlemek, yurtiçi ve yurtdışında sergileme haklarına süresiz sahip olacaktır.
7. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, ödül alan ve sergilenmeye değer görülen tüm proje önerilerini kurumsal kimlik çalışmalarında, Adana OSB’yi temsil edecek her türlü basılı materyal ve dijital ortamlarda, medya, reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri gibi benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.
8. AOSB Sanayi Odaklı Ar-Ge İnovasyon Proje Yarışması Etkinliği ’ne daha önce farklı proje pazarlarında sergilenmiş projeler katılabilir fakat ödül almış projelere tekrar ödül verilmez. Etkinliğe katılan proje önerilerinin özgün olmaması, daha önce piyasaya sunulmuş veya benzer yarışmaya katılmış olmasından doğacak yasal sorumluluklar katılımcıya aittir. Bu gibi durumların tespiti halinde proje sahibi yarışmadan diskalifiye edilir, diskalifiye edilenlerden ödül kazananların ödülü geri alınır.
9. Ürün, prototip, proje vb. ile başvuran katılımcıların ürün, prototip, proje vb. çalışmalarının telif haklarının başkasına ait olması, sergileme izinlerinin tamamlanmaması, patentinin katılımcı/katılımcılara ait olmaması vb. durumlardan doğacak yasal sorumluluklar katılımcıya aittir. Yaşanabilecek ihmallerden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
10. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Etkinliğine katılanlar, yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılırlar.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.